GRATIS
INTAKE

Crossfit

On Ramp

Techniek staat voorop bij CrossFit Hoofddorp. Dat is de reden waarom alle beginnende atleten een On Ramp-cursus starten. In deze lessen leren de atleten de verschillende technieken van de basisbewegingen. Na het oefenen van de technieken, wordt een training samen gedaan. Dit is minder zwaar dan de normale WOD en bereidt de startende deelnemer voor op training met hoge intensiteit. Door samen te werken in een groep, leren de atleten elkaar kennen en verleggen ze elkaars grenzen. Na de On Ramp-loop van CrossFit Hoofddorp zijn de atleten volledig voorbereid om deel te nemen aan de WOD.

WOD

WOD staat voor Workout Of the Day. De WOD begint met een warming-up, gevolgd door het beoefenen van een of meer vaardigheden, die uiteindelijk worden beoefend tijdens de training. De WOD zijn functionele bewegingsvormen, gevarieerd en met een hoge intensiteit. Tijdens de training wordt de atleet vergezeld door een coach. De atleten werken in een groep en doen dezelfde training, maar op hun eigen niveau en tempo. Na de les voel je je krachtig en fit.

OLY Lifting 

In deze les wordt de atleet getraind door een coach om de barbell-technieken onder de knie te krijgen. De focus ligt op Snatch en Clean & Jerk. Gewichtheffen is een enorme technische sport. Naast kracht vereisen de bewegingen ook flexibiliteit, explosiviteit en coördinatie. Het is dus zeker een uitdagende sport en bij uitstek geschikt voor de perfectionisten. De technieken die in deze les worden behandeld, zullen zeker helpen om efficiënter te bewegen tijdens de WOD.

Gymnastics

Tijdens deze les werk je aan je gymnastiekvaardigheden, denk aan pull ups, tenen om te barren, handstand lopen, bar-spier ups, ringspier ups, enzovoort. Tijdens deze lessen werken we aan basisvaardigheden en geavanceerde vaardigheden zodat iedereen vooruitgang kan boeken op zijn eigen niveau.

Open Gym

Tijdens Open Gym-uren kun je zelfstandig trainen voor de technieken of de WOD. Voordat een atleet in een open sportschool kan trainen, moet dit met de coach worden besproken. Kwaliteit, techniek en veiligheid staan ​​centraal in ons, ongeacht of je onder begeleiding traint of onafhankelijk.

Crossfit Kids & Teens

Bij Crossfit Hoofddorp verwelkomen we de generatie die onze toekomst zal bepalen. Vooral in de afgelopen 10 jaar hebben we een enorme toename in technologie en een toename van inactiviteit onder de jeugd van vandaag gezien. We zijn gepassioneerd over het helpen vormgeven van de toekomst en we geloven dat fysieke activiteit bij kinderen en tieners echt helpt om de geest en het lichaam te ontwikkelen. Met CrossFit Kids willen we kinderen van 3+ helpen hun bewegingsvaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen om hun toekomst beter vorm te geven.

Bij CrossFit Hoofddorp geven we les op basis van beweging en stimuleren we kinderen en tieners om veilig te bewegen met de juiste vorm voor een grotere overdracht naar het dagelijks leven en sporten.

Download hier onze gids over waarom lichaamsbeweging zo belangrijk is voor kinderen.
 

CrossFit Kids

Voor de kinderen van 3 tot 5 jaar en van 5 tot 12 jaar bieden wij specifieke kinderlessen die worden gegeven door gecertificeerde coaches. Onze kidsprogramma is een programma dat speciaal is ontworpen voor kinderen en de specifieke ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Hiermee kunnen kinderen meer bewegen, hun zelfvertrouwen vergroten, leren samenwerken door teamwerk en veel plezier hebben! De kinderen werken aan gemotoriseerde motoriek, sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en manieren. Je merkt dat de kinderen meer zelfvertrouwen ontwikkelen dat zich positief vertaalt in het dagelijks leven.


Interesse in Crossfit bij Crossfit Hoofddorp?
Wil jij graag wat meer informatie? Vul hieronder dan jouw gegevens in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Crossfit Hoofddorp is dé Crossfit gym in Hoofddorp. Bij Crossfit Hoofddorp doen onze professionals er alles aan om jou doelstellingen te laten halen. Maak nu kennis met Crossfit Hoofddorp én Crossfit training met onze gratis intake!

 • Crossfit

  Crossfit

  CrossFit is een manier van trainen waarbij Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

  Lees meer
 • Yoga

  Yoga

  Yoga, kracht en lenigheid zijn essentieel voor wie veel traint. We bieden dagelijks mobiliteitstrainingen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan heupen, rug, schouders en hamstrings.

  Lees meer
 • Power Mama

  Power Mama

  Veel vrouwen willen tijdens de zwangerschap blijven trainen en zo snel mogelijk na de bevalling weer fit zijn. Het is verstandig om voldoende rust te nemen en sport tijdens en na uw zwangerschap verantwoord aan te pakken.

  Lees meer
 • Outdoor Training

  Outdoor Training

  CrossFit Hoofddorp heeft in het Haarlemmermeerse Bos een Outdoor Gym staan. Hier worden naast de Outdoor CrossFit workouts ook andere trainingen gegeven zoals Bootcamp, Outdoor Circuit Trainingen en Obstacle Trainingen.

  Lees meer
 • Bedrijfsfitness

  Bedrijfsfitness

  Medewerkers motiveren gezonder te leven, zullen hun productiviteit verhogen, kosten verlagen en daarmee de winstgevendheid van bedrijven verbeteren. Gezondere werknemers zijn (a) waarschijnlijk productiever vanwege een hoger energieniveau en een hogere zelfwaardering.

  Lees meer
 • Crossfit Kids & Teens

  Crossfit Kids & Teens

  Bij Crossfit Hoofddorp verwelkomen we de generatie die onze toekomst zal bepalen. We zijn gepassioneerd over het helpen vormgeven van de toekomst en we geloven dat fysieke activiteit bij kinderen en tieners echt helpt om de geest en het lichaam te ontwikkelen.

  Lees meer

LOUNGE

LOUNGE

Luxe lounge met gezonde voeding en drankjes.

Lees meer

WI-FI

WI-FI

WiFi is beschikbaar in de gym.

Lees meer

KLEEDRUIMTES

KLEEDRUIMTES

Douches zijn beschikbaar.

Lees meer

OUTDOOR GYM

OUTDOOR GYM

Outdoor trainingen gedurende het hele jaar.

Lees meer

BABYSITTER

BABYSITTER

Babysitter zodat mama's en papa's kunnen genieten van de WOD's.

Lees meer

FASTER
BIGGER
STRONGER

Start nu bij Crossfit Hoofddorp!

MEER INFORMATIE
Geplaatst op 2020-06-09

Goed nieuws!

Wij hebben goed nieuws! Vanaf 1 juli kunnen wij weer volledig open.

Next level fitness!

- MARC K.

Leuke uitdagende trainingen!

- JANNEKE L.

Goede begeleiding

- HEIDI W.